Ľubomír z Čadce dvakrát lúpil v herni, v oboch prípadoch priložil nôž k telu čašníčky


Foto: Ľubomír z Čadce dvakrát lúpil v herni, v oboch prípadoch priložil nôž k telu čašníčky
Galéria: 5 fotiek
Foto: KRPZ Žilina

Kriminalisti z Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Čadci dôslednou operatívno-pátracou činnosťou vypátrali a zadržali podozrivého z dvoch lúpeží. Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Čadci obvinil 49 ročného Ľubomíra (z Čadce) zo zločinu lúpeže v dvoch skutkoch.

Obvinený muž 1. októbra v skorých ranných hodinách v Čadci vošiel do prevádzky herne. Na hlave mal kapucňu a slnečné okuliare. Pristúpil k čašníčke a s nožom v ruke požadoval od nej peniaze. Následne jej nôž priložil k telu. Žena mu z obavy a svoj život a zdravie vydala finančnú hotovosť vo výške 260-€. Potom ju spútal lepiacou páskou a z herne odišiel.

V druhom skutku obvinený muž 15. októbra v skorých ranných hodinách v Čadci vošiel do prevádzky inej herne a objednal si pivo a cigarety. Následne vytiahol nôž, ktorý priložil k telu čašníčky a požadoval peniaze. Tá mu z obavy o svoj život a zdravie vydala peniaze. Obvinený muž zobral aj cigarety a alkohol, ženu spútal lepiacou páskou a z herne odišiel. Spôsobená škoda bola vyčíslená na najmenej 560.-€. Vyšetrovateľ Policajného zboru na obvineného muža spracoval podnet na návrh na jeho vzatie do väzby.

Obvinenému mužovi hrozí v prípade dokázania viny trest odňatia slobody na 7 až 12 rokov.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu