Navštívte cez víkend „útulkáčov“. Žilinský útulok každú poslednú sobotu v mesiaci venuje verejnosti


Foto: Navštívte cez víkend „útulkáčov“. Žilinský útulok každú poslednú sobotu v mesiaci venuje verejnosti Foto: Ilustračné/istock.com

Žilinský útulok od najbližšieho víkendu zavedie zmenu, ktorá poteší všetkých milovníkov psov. Rozhodol sa totiž, že každú poslednú sobotu v mesiaci venuje čas aj svojim podporovateľom a fanúšikom. 

Navštíviť ho tak môžete už túto sobotu 29. júla od 15:00 do 16:00 hod. „Inokedy na to naozaj nemajú príležitosť, keďže ich prioritou je postarať sa o chlpáčov, a to vyžaduje veľa času,“ spresnilo mesto Žilina v príspevku na sociálnej sieti.

Samospráva zároveň pripomína, že „útulkáčov“ okrem príjemnej návštevy môžete potešiť aj chutným darčekom v podobe mäsovej konzervy alebo salámy. Možno si potom úprimná radosť niektorého z nich získa aj vaše srdce. Psíkov, ktorých aktuálne hľadajú domov nájdete po kliknutí SEM.

V prípade záujmu o návštevu, útulok nájdete v žilinskej mestskej časti Mojšova Lúčka. Stačí, ak sa vydáte na hlavný ťah v smere do Martina a použite prvú odbočku vľavo za Hyzou. Ďalej už len vojdete do areálu firmy VAS s. r. o.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu