Polícia odvolala pátranie po Alexandrovi z Oravy, mladého muža našli bez známok života


Foto: Polícia odvolala pátranie po Alexandrovi z Oravy, mladého muža našli bez známok života Foto: KR PZ ZA

Aktualizácia (23. mája 2023):

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Dolnom Kubíne odvolalo dnes, v utorok 23. mája 2023, pátranie po nezvestnom 22-ročnom mužovi menom Alexander Pisca pochádzajúceho z oravskej obce Habovka.

Žiaľ, osoba sa našla bez známok života,“ spresnila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Žilina Zuzana Šefčíková.

Pôvodný text (17. mája 2023):

Mladý muž z Oravy odišiel na neznáme miesto, od tej doby s nikým nekomunikuje. Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Dolnom Kubíne ho preto zaradilo na zoznam nezvestných osôb a vyhlásilo po ňom pátranie. Informáciu o jeho hľadaní šíri žilinské krajské policajné riaditeľstvo.


Nezvestný 22-ročný Alexander Pisca má trvalé bydlisko v obci Habovka v Tvrdošínskom okrese. Podľa popisu, ktorý poskytla polícia, meria približne 180 centimetrov, má strednú postavu, modré oči a blond vlasy ostrihané nakrátko. V čase, kedy bol naposledy videný, mal oblečené sivé tepláky a mikinu. Obuté mal tenisky neznámej farby a na chrbte niesol zelený ruksak.


„Alexander Pisca je nezvestný od 15. mája 2023, kedy odišiel z miesta trvalého bydliska na neznáme miesto. Nikomu z príbuzných o sebe nedal nič vedieť, doposiaľ sa domov nevrátil a miesto jeho súčasného pobytu je neznáme,“ uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Zuzana Šefčíková.

Pokiaľ máte akékoľvek informácie, ktoré by mohli pomôcť k vypátraniu nezvestného mladého muža, zavolajte na bezplatnú linku 158. Políciu môžete kontaktovať aj prostredníctvom súkromnej správy na oficiálnej facebookovej stránke alebo osobne na najbližšom oddelení Policajného zboru.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu