Polícia odvolala pátranie po Michaele Božíkovej z Liptovského Mikuláša, podarilu sa ju nájsť a je v poriadku


Foto: Polícia odvolala pátranie po Michaele Božíkovej z Liptovského Mikuláša, podarilu sa ju nájsť a je v poriadku Foto: Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline

Aktualizácia (1. marca):

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline odvolalo pátranie po nezvestnej žene Michaele Božíkovej z Liptovského Mikuláša. Podľa bezpečnostných zložiek totiž pominuli dôvody vyhlásenia pátrania. Nájdená 35-ročná žena je v poriadku.

Pôvodný text (28. februára):

Zoznam nezvestných osôb sa rozšíril o 35-ročnú Michaelu Božíkovú pochádzajúcu z Liptovského Mikuláša, po ktorej vyhlásilo Okresné riaditeľstvo Policajného zboru (OR PZ) v Žiline v utorok 28. februára 2023 verejné pátranie.

Nezvestná žena bola naposledy v kontakte s rodinnými príslušníkmi v pondelok 6. februára 2023. Od toho dňa však Michaela nepodala o sebe žiadnu správu a nie je tak jasné, kde sa v súčasnosti nachádza.


Od prijatia oznámenia vykonávame všetky potrebné úkony a opatrenia s cieľom vypátrania nezvestnej ženy. Do súčasnej doby sa však nezvestnú ženu nepodarilo vypátrať,” uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru (KR PZ) v Žiline Gabriela Kremeňová.

Opis nezvestnej Michaely Božíkovej:

  • postava: výška 160 cm, stredná postava, hnedé oči.
  • oblečenie: nezistené.

Akékoľvek informácie o nezvestnej 35-ročnej žene je potrebné oznámiť na známom bezplatnom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek oddelení PZ alebo prostredníctvom súkromnej správy na oficiálnej facebookovej stránke PZ.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu