Na Ľavobrežnej ulici v Žiline došlo k dopravnej nehode so zranením, na mieste zasahujú záchranné zložky


Foto: Na Ľavobrežnej ulici v Žiline došlo k dopravnej nehode so zranením, na mieste zasahujú záchranné zložky Foto: Facebook/Daniel Bielka

Operačné stredisko Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Žiline zaznamenalo dnes 19. februára 2023 krátko po 15:00 hod. hlásenie o dopravnej nehode v krajskom meste Žilina.

Na miesto boli okamžite vyslané bezpečnostné a záchranné zložky, keďže pri zrážke malo dôjsť aj ku zraneniu. Podľa operačného strediska pri dopravnej nehode zároveň zasahuje celkovo 6 príslušníkov hasičského zboru s dvoma kusmi hasičskej techniky.

O kolízii informoval aj jeden z okoloidúcich motoristov, ktorý uvádza, že k zrážke došlo na jednej z najfrekventovanejších ciest v meste. „Ulica Ľavobrežná, za výjazdom na Terchovú,“ uviedol stručne svedok nehody.


Podľa aktuálnych informácií by malo ísť o dopravnú nehodu dvoch motorových vozidiel, pričom podľa fotografie v príspevku na sociálnej sieti Facebook je jedno z vozidiel po zrážke poškodené z prednej strany a druhé bolo zasiahnuté z pravého boku.

Odstavené motorové vozidlá, ktoré boli súčasťou dopravnej nehody, podľa ďalšieho motoristu v súčasnosti blokujú jeden jazdný pruh. Okoloidúci motoristi by preto v prípade prejazdu cez daný úsek mali zvýšiť svoju pozornosť a predovšetkým sa plne venovať riadeniu vozidla.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu