FOTO: Onkologickým pacientom žilinskej nemocnice včera zahral country spevák Allan Mikušek so skupinou


FOTO: Onkologickým pacientom žilinskej nemocnice včera zahral country spevák Allan Mikušek so skupinou
Galéria: 8 fotiek
Foto: Facebook/Fakultná nemocnica s poliklinikou Žilina

Pacientov trpiacich nádorovými ochoreniami, ktorí sú hospitalizovaní v žilinskej nemocnici, včera navštívili dobrí ľudia plní pozitívnej energie. Na onkologické oddelenie priniesli veselú hudbu, krásny spev aj prekvapivé darčeky. O dobrú správu sa s verejnosťou podelila Fakultná nemocnica s poliklinikou v príspevku na sociálnej sieti.

Na Oddelenie klinickej a radiačnej onkológie Žilina v sobotu 11. februára zavítal slovenský country spevák, hudobný skladateľ, textár, gitarista a producent Allan Mikušek spolu so svojou hudobnou skupinou. Jeho koncert nepotešil iba pacientov, ale aj zamestnancov oddelenia, ktorí po jeho skončení od skupiny dostali originálnu gitaru podpísanú všetkými zúčastnenými.

„Ďakujeme vzácnym hosťom, ktorí prišli vo svojom voľnom čase nezištne potešiť našich pacientov aj zamestnancov žilinskej onkológie. Naše poďakovanie patrí Allanovi Mikušekovi spolu so skupinou, Ľubo Solčo Solčanský, Kristína Tomaščíková, Pali Oficiálne Siažik, za mimoriadny koncert a darčeky,“ vyjadrila svoju vďaku nemocnica.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu