FOTO: Polícia zisťuje totožnosť troch mužov s vozidlom v súvislosti s udalosťou na čerpacej stanici v Radoli


FOTO: Polícia zisťuje totožnosť troch mužov s vozidlom v súvislosti s udalosťou na čerpacej stanici v Radoli
Galéria: 4 fotky
Foto: Facebook/Polícia SR-Žilinský kraj

Kysucká polícia prosí verejnosť o pomoc s identifikáciou osôb na záberoch z bezpečnostných kamier, ktoré môžu pomôcť objasniť jeden zo starších prípadov. Informáciu o vyšetrovaní spolu s fotografiami uverejnilo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline v príspevku na sociálnej sieti.

Nezákonná udalosť, ktorú Obvodné oddelenie Policajného zboru Kysucké Nové Mesto bližšie nešpecifikovalo, sa mala odohrať v sobotu 15. októbra v nočných hodinách na čerpacej stanici pohonných hmôt v obci Radoľa.



Snímky z kamerového systému zachytávajú tri osoby a jedno vozidlo. Dvaja muži majú oholené vlasy a oblečené mikiny s rôznymi nápismi, tretí muž má na sebe čiernu bundu a čiapku. Na hlave má okrem toho nasadenú kapucňu, ktorá mu čiastočne zakrýva tvár. Vozidlo na ďalšom zábere je osobný automobil značky BMW pravdepodobne striebornej farby.

„Žiadame verejnosť o pomoc pri stotožnení neznámych osôb, ktoré boli zachytené kamerovým systémom. Svedectvo týchto osôb je dôležité a môže prispieť k objasneniu skutku,“ uviedla žilinská polícia.

Pokiaľ ste sa v spomínanom čase nachádzali v blízkosti čerpacej stanice a stali ste sa svedkom nezákonného konania, prípadne poznáte osoby na kamerových záberoch, kontaktuje Obvodné oddelenie Policajného zboru Kysucké Nové Mesto na telefónnom čísle 0961 423 955. Políciu môžete informovať aj prostredníctvom súkromnej správy na ich oficiálnej facebookovej stránke.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu