Polícia odvoláva pátranie po 19-ročnej žene, ktorá odišla spolu s 11-mesačnou dcérou na neznáme miesto


Foto: Polícia odvoláva pátranie po 19-ročnej žene, ktorá odišla spolu s 11-mesačnou dcérou na neznáme miesto Foto: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Aktualizácia 6. 12. 2022, 12:22

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline odvoláva pátranie po nezvestnej žene a jej maloletej dcére, nakoľko pominuli dôvody vyhlásenia pátrania. Krajská policajná hovorkyňa Gabriela Kremeňová doplnila, že žena s maloletým dieťaťom je v poriadku.

Pôvodný článok 31. 10. 2022, 18:06

Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnej 19-ročnej žene menom Vanesa Stojková, s trvalým bydliskom v Žiline.

Nezvestná žena odišla 3. októbra 2022 z miesta trvalého pobytu spolu so svojou 11-mesačnou dcérou, Vivien Balážovou, na neznáme miesto a dodnes o sebe nepodala žiadne informácie. 


Žena je vysoká asi 175 cm, strednej postavy, má tmavohnedé oči, čierne kučeravé vlasy, na ľavom líci malé znamienko. Oblečené mala svetlo modré rifle, farebné tričko, sveter tmavej farby, biele botasky značky Umbro.

Akékoľvek informácie k nezvestným osobám môže verejnosť  oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek oddelení Policajného zboru alebo súkromnou správou na oficiálnej facebookovej stránke polície. 




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu