Žilinská polícia odvoláva pátranie po 14-ročnej Nikole, ktorá bola nezvestná tri týždne


Foto: Žilinská polícia odvoláva pátranie po 14-ročnej Nikole, ktorá bola nezvestná tri týždne Foto: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline vyhlásilo pátranie po 14-ročnom dievčati menom Nikola Kolibačová, s trvalým bydliskom v Žiline. 

Nikola je nezvestná od dňa 7. októbra 2022, kedy odišla z Centra pre deti a rodinu Ružomberok na doposiaľ neznáme miesto a do dnešnej doby sa nevrátila, pričom o sebe nepodala ani žiadne informácie. Nezvestná je asi 170 cm vysoká, štíhlej postavy, má modré oči, hnedé vlasy. Naposledy mala na sebe oblečené modré rifle a krátku zelenú bundu typu bomber. 

Všetky informácie o jej súčasnom pobyte, ktoré by polícii mohli pomôcť dievča vypátrať, môžu občania oznámiť na policajnom čísle 158 alebo prostredníctvom súkromnej správy na sociálnej sieti Policajného zboru. 

Aktualizácia 28. 10. 2022, 9:51

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Ružomberku odvolalo pátranie po nezvestnom dievčati, nakoľko pominuli dôvody vyhlásenia pátrania. Nezvestné dievča bolo vypátrané a je v poriadku.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu