Polícia vypátrala muža, ktorý mal ukradnúť nákladné vozidlo. Údajne ho používal na ďalšie krádeže


Foto: Polícia vypátrala muža, ktorý mal ukradnúť nákladné vozidlo. Údajne ho používal na ďalšie krádeže Foto: Facebook/HAKA-Hľadá sa auto krádeže automobilov

Čadčianska kriminálna polícia vypátrala zlodeja terenného nákladného vozidla značky Praga V3S, ktoré bolo ukradnuté v stredu 3. augusta 2022 medzi 12:30 až 14:30 hod v areáli motocrosovej trate v Slovenskom Pravne (okres Turčianske Teplice).

Kradnuté vozidlo sa v uplynulých dňoch podarilo nájsť zaparkované v blízkosti lesného porastu v okrese Čadca. Následne sa policajtom z Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Čadci podarilo vypátrať aj páchateľa krádeže. Okrem polície a širokej verejnosti bola do pátrania zapojená aj facebooková skupina HAKA - Hľadá sa auto krádeže automobilov.

„Páchateľ popísal aj ďalšie svoje skutky pri inej majetkovej trestnej činnosti.  Napríklad aj to že pomocou ukradnutej V3SKY ukradol na inom mieste unimo bunku a na jej odtiahnutie teda použil spomínané vozidlo,“ informuje Štefan Harkas zo skupiny HAKA.  

Ukradnuté vozidlo je podľa majiteľa v poriadku, poškodená je pravdepodobne len batéria. Páchateľovi v prípade dokázania viny hrozí niekoľkoročný trest odňatia slobody. 



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu