V žilinskom okrese naďalej stúpa počet krádeží, odcudzili hoverboard, bicykle či elektrickú kolobežku


Foto: V žilinskom okrese naďalej stúpa počet krádeží, odcudzili hoverboard, bicykle či elektrickú kolobežku Foto: ilustračné, pixabay

V uplynulých dňoch bolo na sociálnych sieťach uverejnených viacero žiadostí o pomoc pri nájdení ukradnutého majetku. Zväčša ide o elektrické kolobežky, bicykle, ktoré boli ukradnuté buď z pivníc, alebo aj z nosičov na osobných autách.

Medzi najnovšie prípady krádeží patrí aj odcudzený hoverboard, ktorý mal majiteľ pred vchodovými dverami rodinného domu v Tepličke nad Váhom. „Synovi včera niekto zobral hoverboard s vozíkom spred vchodových dverí nad schodami. Ak by ste videli niekoho sa na tom voziť, dajte vedieť,“ píše v príspevku na sociálnych sieťach. 

Ďalší prípad krádeže sa udial v Rajci na ulici Zakamenica, kde bol odcudzený bicykel z vchodu. Udalosť bola nahlásená aj na policajnom oddelení.


Bicykel je šedej farby s trochou metalízy. Je poskladaný z viacerých častí a používal sa skôr do hôr. Kolesá boli značky Maxxis, zadné koleso je menšie o jeden rozmer, predné je o jeden rozmer väčší. Volant s kostrou je spravený zvarom asi 5 cm dlhým. Vpredu na vidlici je nápis, pod sedačkou je namontovaný držiak na sedačku (detskú) a je tam iba zadná hydraulická brzda,“ uvádza majiteľ bicykla v príspevku.


Opäť ďalší bicykel ukradli v utorok (30. 8.) v meste Žilina. Bicykel bol značky Specialized a odcudzili ho na sídlisku Solinky pri obchode Billa, ktorá sa nachádza na križovatke ulíc Jaseňová a Platanová. „Bicykel bol zamknutý čiernym zámkom, našiel som ho prestrihnutý,“ tvrdí majiteľ v príspevku na Facebooku.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu