VIDEO: Na Košickej ulici horel kamión, premávka je úplne zastavená v obidvoch smeroch


Foto: VIDEO: Na Košickej ulici horel kamión, premávka je úplne zastavená v obidvoch smeroch
Galéria: 11 fotiek

Na jednej z najfrekventovanejších žilinských ciest sa aktuálne nachádza nebezpečná prekážka v cestnej premávke. Komunikáciu prvej triedy I/18 na Košickej ulici v blízkosti autobazáru a predajní s automobilmi blokuje horiace nákladné motorové vozidlo s cisternou. Svedkovia údajne počuli niekoľko výbuchov.

Na mieste, kde sa spájajú jazdné pruhy smerom zo Žiliny do Vrútok zasahuje veľké množstvo príslušníkov Hasičského a záchranného zboru s piatimi hasičskými vozidlami. Polícia sa snaží zabrániť zvedavým okoloidúcim, aby sa približovali k nebezpečnej oblasti.

Premávka na Košickej ulici je v obidvoch smeroch úplne zastavená, príslušníci Policajného zboru odkláňajú vozidlá na cestu okolo Celulózky. Začínajú sa tvoriť rozsiahle kolóny.

Jednému zo svedkov nešťastia sa podarilo horiace nákladné vozidlo zachytiť na kamerový záznam. Video následne zdieľal v príspevku na sociálnej sieti.


AKTUALIZÁCIA 16:16 hod.

Zápchy sa začínajú tvoriť na sídlisku Vlčince aj na zjazde smerom na Martin. Na uliciach Ľavobrežná a Nemocničná došlo k úplnému zastaveniu premávky. Kolóny sa tiahnu cez celý mestský okruh.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu