Desmod a Robo Šimko na Staromestských slávnostiach: Dali sme zo seba všetko a neskutočne si to užili


Foto: Desmod a Robo Šimko na Staromestských slávnostiach: Dali sme zo seba všetko a neskutočne si to užili

Staromestské slávnosti každoročne prilákajú množstvo návštevníkov, a to nielen zo Žilinského kraja. Tento rok sa podujatie konalo od 16. júna do 18. júna a medzi vystupujúcimi boli aj Zuzana Smatanová, Heľenine oči, Arzén, Koflikt či Desmod a Robo Šimko.

Po odohratom koncerte skupiny Desmod a Robo Šimko sme sa spýtali kapely na ich dojmy z publika, keďže po rozdelení pôvodnej skupiny Desmod hrali na Staromestských slávnostiach a teda aj v Žiline po prvýkrát. 

„Ľudia boli úplne úžasní a myslím, že sme ich presvedčili o tom, že stojí to za to, aby prišli pozrieť na naše koncerty. Dali sme tam zo seba všetko, neskutočne sme si to užívali a tá energia, ktorú sme my mali, nám ľudia dali naspäť. A ešte nám aj počasie vyšlo,“ hovoria členovia kapely tesne po skončení ich koncertu.


Niekoľko týždňov pred Staromestskými slávnosťami sme uverejnili článok, ktorý hovoril o chybe v zmluve medzi mestom a agentúrou zabezpečujúcou účinkujúcich interpretov. Namiesto názvu skupiny Desmod a Robo Šimko bolo uvedené v zmluve iba Desmod (ten, v ktorom vystupuje Kuly, pozn. autorky), na čo reagoval ich manažér: „Desmod sa určite na Staromestských slávnostiach nepredstaví. Niekto klame a zavádza vás aj mesto a aj našich fanúšikov. Je to celé divné a smutné,“ uviedol manažér Desmodu Michal Malicher.

Na vzniknutú situáciu preto zareagovali aj členovia kapely Desmod a Robo Šimko: „Táto kapela sa volá Desmod a Robo Šimko. To, že to nebolo správne uvedené v zmluve, nevadí,“ doplnil Robo Šimko. „Ako som povedal aj na pódiu, všetko má zmysel, pokiaľ sa to robí s láskou… A tej lásky bolo dnes strašne veľa. Nech si každý za tým domyslí, čo chce,“ dodal na záver Šimko.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu