Dnes popoludní prejde cez Turiec v sprievode polície dlhá kolóna motocyklistov z Motozrazu Drienok 2022


Foto: Dnes popoludní prejde cez Turiec v sprievode polície dlhá kolóna motocyklistov z Motozrazu Drienok 2022 Foto: Facebook/Motozraz Drienok

Tento víkend prebieha v obci Mošovce tradičné podujatie pre motocyklistov s názvom Motozraz Drienok 2022. Jeho súčasťou bude aj takzvaná spanilá jazda dedinami a mestami okresov Turčianske Teplice a Martin, ktorá sa uskutoční už dnes popoludní.

Motorky, trojkolky a štvorkolky začnú svoj spoločný výjazd o 13:00 hod. na námestí v Mošovciach. Po tradičnom stretnutí s deťmi vyrazí kolóna smerom na obec Blatnica. Počas jazdy prejdú účastníci zrazu cez Folkušovú, Necpaly, Belú-Dulice, Turčianske Jaseno, Dolný Kalník, Dražkovce, Martin, Košťany nad Turcom, Trnovo, Benice, Turčiansky Ďur, Moškovec a Jazernicu.

Cez Martin by mala kolóna prechádzať približne o 13:20 hod. Účastníkov spanilej jazdy bude sprevádzať dopravná polícia na autách a motocykloch, na križovatkách by mali čakať organizátori v reflexných vestách. Trasa jazdy je na vozovke vyznačená šípkami fuchsiovej farby.

Organizátori predpokladajú obrovskú účasť a mimoriadne dlhú kolónu motocyklistov. Vodiči, ktorí budú prechádzať rovnakou trasou by sa preto mali pripraviť na určité obmedzenia v premávke a prípadné zdržanie. V roku 2019 sa tohto zrazu zúčastnilo viac než 4-tisíc motorkárov. 

„Prosíme o vzájomné rešpektovanie sa a ohľaduplnosť a ďakujeme za podporu,“ uvádza oficiálna facebooková stránka Motozrazu Drienok.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu