Žilinčan Ľuboš skončil po úraze na vozíku, na pomoc môžete vydražiť podpísané suveníry Dušana Kuciaka


Foto: Žilinčan Ľuboš skončil po úraze na vozíku, na pomoc môžete vydražiť podpísané suveníry Dušana Kuciaka

Žilinčan Ľuboš Čupka je otcom dvoch detí a športovec telom i dušou, v januári však utrpel vážny úraz a odvtedy je odkázaný na invalidný vozík. Nedávno ukončil trojmesačný pobyt v Kováčovej a teraz si už musí všetky rehabilitácie hradiť sám. Finančne náročnú situáciu mu pomáha zvládať rodina a okolie, a práve jeho kamaráti sa podujali zorganizovať dražbu na pomoc.

Svoje športové danosti dokazoval Ľuboš hlavne v žilinskej futsalovej Žirafa lige a reprezentácii Slovenska v sálovom futbale.

„Aj s vašou pomocou sa môže opäť postaviť na nohy. Preto organizujeme dražbu skvelých futbalových suvenírov, ktoré ochotne poskytol žilinský futbalový odchovanec Dušan Kuciak. Jedná sa o podpísaný brankársky dres, v ktorom odchytal zápas Ligy národov za reprezentáciu Slovenska v Škótsku a ORIGINÁL futbalovú loptu z nedávnych Majstrovstiev Európy, podpísanú našimi reprezentantmi,“ vysvetľuje jeho kamarát Andrej.

Dražba prebieha na Facebook stránke Žilinak.sk a aj vy môžete cez túto dražbu pomôcť Ľubošovi, aby si mohol opäť naplno užívať život so svojimi dcérkami, manželkou a všetkými blízkymi. Vyvolávacia cena lopty z ME je 140€ a dresu 50€.


Prihadzovať je možné do stredy 18. augusta 20:00, po nej uzatvoríme dražbu a vyhlásime víťazov. Dražiť je možné tak, že pod komentár s názvom predmetu vložíte vašu ponuku. 

Odkaz na dražbu

Ak by ste chceli pomôcť aj mimo dražby, je možné tak učiniť na transparentný účet SK4083300000002501982259. Všetky jeho pohyby sú verejne dostupné na https://ib.fio.sk/ib/transparent?a=2501982259. V mene Ľuboša a jeho rodiny Vám vopred ďakujeme.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu