Minister financií si umyl hlavu šampónom pre mačky, tešia sa z toho aj poslanci zo Žilinského kraja


Foto: Minister financií si umyl hlavu šampónom pre mačky, tešia sa z toho aj poslanci zo Žilinského kraja Foto: ZOMRI

Bývalý premiér a súčasný minister financií Igor Matovič je známy svojou neformálnu komunikáciou na sociálnej sieti Facebook a snahou prezentovať svoj prostý život, preto včera zverejnil historku o tom, ako si umyl vlasy šampónom pre mačky. Pre svojich fanúšikov a verejnosť napínavo opísal momenty, kedy namiesto vlastného šampónu vyskúšal iný, zvierací:

„Penil ako divý a fajnovo voňal ... a keď som si penu zmýval prúdom vody, zrazu sa na mňa z obalu šampónu usmievala krásna mačička ... hmm, tak som sa teda dnes nevedomky ozmýval šampónom nášho Mačiaka na lepšie rozčesávanie srste a svojou príhodou som svojim trom Kočkám domácim hneď zrána trošku radosť urobil,“ informoval Igor Matovič obyvateľov, ktorí od neho stále čakajú aj podrobnosti ohľadom dvestoeurových prídavkov.

Príbeh umytia sa mačacím šampónom zaujal internet, keď ho parodovali satirické stránky. Priamo pod statusom ministra financií sa k nemu vyjadrili aj niektorí poslanci vrátane tých, ktorí pochádzajú zo Žilinského kraja. „Sranda musí byť inak bude svet smutný,“ napísal Peter Vons.


Verný Matovičov komentátor a ďalší poslanec Národnej rady Slovenskej republiky Milan Kuriak z Oravy dokonca vyjadril presvedčenie, že zvierací šampón by mohol byť kvalitnejší ako tie, ktoré používajú ľudia: „To je tak keď žijeme v dobe keď sa pre štvornohých miláčikov vyrábajú kvalitnejšie vyrobky ako pre ľudí.“

Kuriozitou je, že ak to tak skutočne je, sú to práve poslanci Národnej rady Slovenskej republiky, ktorí by mali dbať na prísnejšie regulácie výrobkov na dostatočnej úrovni a zamedziť tomu, aby sa produkty pre ľudí vyrábali menej kvalitné ako tie zvieracie.

Expremiérovi nakoniec poradil aj ďalší rodák z regiónu. Žilinský režisér Nikita Slovák navrhol Matovičovi, aby nezostal len pri šampónoch a svoju skúsenosť rozšíril o ďalšie produkty z portfólia zvieracích produktov: „Treba ochutnať aj konzervu pre mačky, fajnšmeker ocení“


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu