Polícia vypátrala nezvestnú 15-ročnú tínedžerku, ktorá odišla z domu v piatok večer a už sa nevrátila


Foto: Polícia vypátrala nezvestnú 15-ročnú tínedžerku, ktorá odišla z domu v piatok večer a už sa nevrátila Foto: ilustračné

Aktualizácia 19.4.2021

Polícia odvoláva pátranie po nezvestnej tínedžerke, nakoľko pominuli dôvody vyhlásenia pátrania. Nezvestná bola vypátraná policajnou hliadkou Obvodného oddelenia Policajného zboru Čadca, je v poriadku.


Pôvodná správa

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Čadci vyhlasuje pátranie po nezvestnej 15-ročnej tínedžerke Irene, trvale bytom Makov (okres Čadca).


Nezvestná odišla v piatok 16. apríla 2021 v čase o 23:00 hod. z miesta trvalého bydliska na neznáme miesto, do dnešnej doby sa nevrátila, pričom nepodala o sebe žiadne informácie, nemá pri sebe ani mobilný telefón.

Popis osoby: výška 165 cm, štíhlej postavy, modré oči, dlhé hnedé vlasy

Popis oblečenia: čierna mikina, čierne rifle, hnedé tenisky

Od prijatia oznámenia vykonávame všetky potrebné úkony a opatrenia za účelom vypátrania nezvestnej osoby. Do súčasnej doby sa však nezvestnú osobu nepodarilo vypátrať,“ uviedla žilinská policajná hovorkyňa Gabriela Kremeňová.

Akékoľvek informácie k nezvestnej tínedžerke je potrebné oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek oddelení PZ alebo súkromnou správou na oficiálnej facebookovej stránke polície.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR PZ Žilina