V Strečne zasahovala polícia proti hľadanému mužovi so zbraňou, po vniknutí do domu ho našli mŕtveho


Foto: V Strečne zasahovala polícia proti hľadanému mužovi so zbraňou, po vniknutí do domu ho našli mŕtveho
Galéria: 12 fotiek

Niekoľko desiatok policajtov dnes po obede v obci Strečno obkľúčilo rodinný dom, v ktorom sa mal zabarikádovať 44-ročný muž, pričom odmietal komunikovať s políciou. Polícia prijala približne okolo obeda informáciu o tom, že v dome sa nachádza muž so zbraňou, ktorý nie je držiteľom zbrojného preukazu.

Následne bolo zistené, že osoba sa nachádza v pátraní a je podozrivá zo spáchania trestného činu, preto na miesto vyrazili príslušníci zásahových útvarov. Tí zabezpečili miesto a následne sa ho v spolupráci s vyjednávačom snažili presvedčiť, aby sa vzdal. Muž nereagoval na výzvy policajného vyjednávača:

„Muž na opakované výzvy nereagoval, preto bol upozornený, že budú použité donucovacie prostriedky,“ potvrdil hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Radko Moravčík. Polícia následne vykonala služobný zákrok. Na mieste sa nachádzalo obrnené vozidlo polície.

Po vniknutí do domu našli policajti muža bez známok života, polícia však nezasiahla strelnými zbraňami priamo proti osobe, na ktorú bol zacielený zásah. 








Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu