Bytové domy Kamence sú skolaudované!


Foto: Bytové domy Kamence sú skolaudované!
Galéria: 4 fotky

Prvé tri bytové domy projektu Kamence prešli kolaudačným procesom a noví majitelia bytov sa nasťahujú už čoskoro. Prvá etapa developerského projektu spoločnosti Istrofinal prebehla bez komplikácií a podľa plánu.

Bývať v novostavbe môžete už o pár týždňov

V ponuke ostáva niekoľko 2-izbových, 3-izbových a 4-izbových veľkometrážnych bytov. Záujemcovia sa budú môcť v krátkej dobe nasťahovať a užívať si výhody mestského bývania v prírodnom prostredí nábrežia rieky Kysuca. V najbližšom období prebehnú ešte dokončovacie práce – na fasády pribudnú diela súčasných umelcov a v zelenej zóne pribudne originálne detské ihrisko. Koncept projektu zabezpečí novým obyvateľom útulné zázemie obklopené zeleňou a kompletnou občianskou vybavenosťou. Výhodou je aj lokalita – na skok do prírody a pár minút do mesta.

Kvalita a vysoký štandard bývania

Záujemcovia o bývanie sa s kvalitou stavby a dispozičnými riešeniami bytov môžu oboznámiť aj na osobných prehliadkach voľných bytov. Byty sú vybavené kvalitným štandardom – podlahami, interiérovými dverami, bezpečnostnými vstupnými dverami, dlažbou, obkladmi a sanitou v kúpeľni a na WC.

Jednoduchý proces financovania

Svojim klientom poskytuje Istrofinal aj kompletný hypotekárny servis, vďaka čomu je proces získania bytu pre klientov jednoduchší, nekomplikovaný a rýchly.  Ponuku voľných bytov nájdete na www.kamence.sk





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Kamence.sk