Po Žiline sa pohybuje ďalší muž, ktorý ohrozuje ženy, tentokrát s nožom


Foto: Po Žiline sa pohybuje ďalší muž, ktorý ohrozuje ženy, tentokrát s nožom

Dnes sme dostali ďalšiu správu o pohybe neznámeho muža, ktorý by mal ohrozovať ženy. V nedeľu bol zadržaný muž, ktorý onanoval na Hlbokej ceste. Tento muž by mal byť v súčasnosti vo väzbe. Podľa prvých správ malo ísť o obťažujúceho muža z prípadov obťažovania, prenasledovania a napadnutia žien z mestských častí Vlčince a Hliny, ktoré nám hlásili dotknuté osoby.

Článok: Muž, ktorý obťažoval ženy by mal byť zadržaný

Zistilo sa však, že tento muž nebol jediný, kto ohrozuje ženy v Žiline. Čitateľka nás upozornila na ďalší prípad nasledujúcou správou:

“V stredu ráno, okolo 4-tej, sme s kamarátkou šli z mesta cez park smerom na intráky VD a mali sme tú “česť” stretnúť miestneho úchyla. Bol celý zahalený, bolo mu vidieť iba oči a čo je na tom najhoršie, mal aj veľký nôž. Našťastie sa nám podarilo ujsť...takže baby, určite nechoďte nikam samé, lebo nemusíte mať také šťastie ako my…”

Ak spozorujete takúto osobu, kontaktujte prosím políciu na čísle 158. Nemusíte podať oznámenie, stačí, že informujete políciu o mieste udalosti a udáte popis osoby. V opačnom prípade polícia nedokáže konať a zabrániť nebezpečenstvu.

Nepodceňujte situáciu!

Foto: ilustračné


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu