Druhý ročník BREZANY CUP 2018 dopadol na výbornú, prilákal viac ako 700 ľudí


Foto: Druhý ročník BREZANY CUP 2018 dopadol na výbornú, prilákal viac ako 700 ľudí Foto: OZ Žilina v pohybe

Priaznivé počasie, chutné jedlo, súťaže, atrakcie a program Brezany Cup 2018 prilákal viac ako 700 ľudí z blízkeho aj ďalekého okolia Žiliny. Celému podujatiu dodávala tempo super hudba v podaní kvalitného dídžeja.  Turnaje v malom futbale, ktoré sa odohrávali na štyroch ihriskách boli ťahákom celého podujatia.

Turnajov sa zúčastnilo celkovo 21 mužstiev, čo je takmer 200 športovcov.  Z toho 8 tímov v kategórii prípraviek a 13 seniorských tímov.

Finálne výsledky prípraviek:
1. miesto TJ Dynamo Príbovce
2. miesto FK Beluša
3. miesto ŠK Podhorie


Zdroj: OZ Žilina v pohybe

Finálne výsledky seniorov:
1. miesto Montis Bánová
2. Joga Bonito (Beluša)
3.miesto Honzo team

Zdroj: OZ Žilina v pohybe


Chceli by sme týmto ako organizačný tím, konkrétne Anton Síkora, Lukáš Síkora, Denis Cáder, Veronika Juršová a Marián Žucha poďakovať naším sponzorom a partnerom, bez ktorých by sa druhý ročník Brezany Cupu neuskutočnil na tak vysokej úrovni. Taktiež ďakujeme naším spoluorganizátorom, ktorí sa podieľali na príprave a bezchybnom priebehu celého športovo-kultúrneho podujatia.

Organizačný tím z OZ Žilina v pohybe plánuje aj ďalšie kultúrno-športové podujatia, to nadchádzajúce sa bude konať v sobotu 4. augusta 2018 v areáli ZŠ Bánová. Bude to 3. ročník ŽilBa cupu, turnaj v malom futbale, kde už tradične privítame nielen športovcov ale aj rodinky s deťmi a seniorov v rámci bohatégo programu a tento rok aj chartitavíneho rozmeru tejto akcie.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: OZ Žilina v pohybe