Zadržanej 28-ročnej Kataríne, ktorej našli 47 dávok pervitínu, hrozí tri až desať rokov


Foto: Zadržanej 28-ročnej Kataríne, ktorej našli 47 dávok pervitínu, hrozí tri až desať rokov
Galéria: 11 fotiek
Foto: KR PZ Žilina

Viaceré policajné zložky v pôsobnosti Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline spoločne s kolegami z Národnej kriminálnej agentúry vykonali v utorok 22. mája vo večerných hodinách v Žiline úspešnú akciu zameranú na odhaľovanie drogovej trestnej činnosti.

Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Žiline obvinil 28 ročnú Katarínu (zo Žiliny) zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. Počas akcie policajti vykonali viaceré prehliadky a pri ich výkone zaistili plastové striekačky s obsahom neznámej kryštalickej látky.

Predbežným skúmaním zaisteného materiálu bolo zistené, že ide o pervitín v množstve, ktoré zodpovedá 47 bežným jednotlivým dávkam drogy. Obvinenej žene hrozí v prípade dokázania viny trest odňatia slobody na tri roky až 10 rokov.

Na obvinenú ženu vyšetrovateľ Policajného zboru spracoval podnet na návrh na jej vzatie do väzby. Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR PZ Žilina