Na stavbe D1 pri Višňovom došlo k ďalšiemu úrazu, pracovníka prevážali do nemocnice v umelom spánku


Foto: Na stavbe D1 pri Višňovom došlo k ďalšiemu úrazu, pracovníka prevážali do nemocnice v umelom spánku Foto: čitateľ

Viacerí čitatelia nás v sobotu 12. mája upozornili na výjazd záchranných zložiek smerom na stavbu diaľnice D1 vo Višňovom. Krátko po prejazde vozidiel cez obec vzlietal aj záchranársky vrtuľník zo žilinskej nemocnice. Podľa informácií, ktoré sa nám podarilo získať, utrpel jeden z pracovníkov na stavbe úraz.

„Buldozér pritlačil jedného vodiča nákladného vozidla. Teraz bojuje o život v Banskej Bystrici . Má zlomeninu nohy a panvy, a vnútorne krvácanie,“ opísal jeden z našich čitateľov.

Informácie o úraze dnes potvrdila aj Alena Krčová z Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby. „Výzvu na tiesňovú linku 155 sme prijali o 14:28 hod. Prvé informácie hovorili o zranenom mužovi s krvácajúcimi poraneniami. Vyslaní záchranári 32-ročného muža ošetrili a transportovali do nemocnice v Banskej Bystrici s diagnózou zlomenina stehnovej kosti a šokový stav. Pacienta prevážali v umelom spánku,“ uviedla.

Na stavbe diaľničného úseku D1 Lietavská Lúčka - Višňové - Dubná Skala sa stalo za posledné mesiace viacero nehôd a nešťastí. Najvážnejšia z nich bola tragická nehoda priamo v tuneli, kde bager pritlačil dvoch pracovníkov.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu