Videoklip Happy Žilinský kraj sa dostal do TOP 20 v Karlových Varoch


Foto: Videoklip Happy Žilinský kraj sa dostal do TOP 20 v Karlových Varoch

Už druhý rok bodovala Žilinská župa v oblasti propagávcie na podujatí medzinárodného festivalu Tourfilm 2014 v Karlových Varoch. Po minuloročnom úspechu, kedy sa presadil film o cyklotrasách v našich regiónoch pod názvom Trasy, traste sa, zaujal porotu tentokrát videoklip Happy Žilinský kraj. V početnej konkurencii 477 filmov a spotov zo 132 štátov sa klip dostal do TOP 20 najlepších filmov.

Samotný klip je inšpirovaný svetoznámym hitom Pharrella Williamsa, avšak cieľom je šikovne ukázať krásy Žilisnkého kraja ako napríklad areál lesnej železnice vo Vychylovke, bytčiansky Sobášny palác, Oravskéhý hradu, skanzen v Martine a Pribyline, Čičmany, Vlkolínec, ale aj v lyžiarske strediská či akvaparky.

„Na zviditeľnenie krás nášho kraja sa snažíme využívať rozmanité spôsoby. V tomto prípade stačilo vziať do rúk kameru, postretať správne naladených ľudí a výsledkom je pútavá videopozvánka. Ihneď zaujala množstvo potenciálnych turistických návštevníkov,“ uviedol predseda Žilinského samosprávneho kraja Juraj Blanár.

Pozrite si videoklip Happy Žilinský kraj


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu