Zajtrajšieho 1. mája v Žiline sa zúčastní aj premiér Peter Pellegrini, vystúpi s príhovorom


Foto: Zajtrajšieho 1. mája v Žiline sa zúčastní aj premiér Peter Pellegrini, vystúpi s príhovorom Foto: Facebook Peter Pellegrini

Premiér Slovenskej republiky Peter Pellegrini má vo svojom programe na 1. mája 2018 naplánovanú zastávku v Žiline. Informoval o tom Tlačový odbor Úradu vlády (TO ÚV) Slovenskej republiky.

„V utorok 1. mája 2018 o 11.00 h sa predseda vlády SR Peter Pellegrini zúčastní na oslavách štátneho sviatku 1. mája pod názvom Spoločný Prvý máj slovenských a českých odborov 2018, ktoré sa uskutoční v Budatínskom parku v Žiline. Premiér na podujatí vystúpi s príhovorom,“ uvádza TO ÚV.

Spoločný Prvý máj 2018 slovenských a českých odborov je podujatie, ktoré prebieha v Budatínskom parku od 11:00 hod. do 16:30 hod.

V tomto roku si pripomíname 100. výročie vzniku Československej republiky. Spoločný Prvý máj slovenských a českých odborov je preto unikátnou príležitosťou ako upevniť vzájomné vzťahy, posilniť sympatie medzi Slovákmi a Čechmi a mladej generácii dať povedomie o výnimočnosti a význame týchto vzťahov nielen v minulosti, ale aj v súčasnosti. 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu