Medzi Žilinou a Kysuckým Novým Mestom došlo k nehode, cesta bude uzavretá do 11:00 hod.


Foto: Medzi Žilinou a Kysuckým Novým Mestom došlo k nehode, cesta bude uzavretá do 11:00 hod.
Galéria: 3 fotky
Foto: Facebook, Kr HaZZ v Žiline

Operačné stredisko KR PZ v Žiline informovalo dnes krátko pred 07:00 hod. o dopravnej nehode, ktorá sa stala na ceste I/11 za Kysuckým Novým Mestom, v smere do Žiliny. Pri Radoli sa zrazilo nákladné auto s osobným, cesta je na teraz prejazdná len v jednom smere a to striedavo.

Na vozovke je však vysypaný štrk, vodiči by mali rátať s veľkými kolónami.

„Na ceste I/11 v katastri obce Radoľa okr. KNM došlo k dopravnej nehode, pričom z dôvodu odstraňovania následkov po DN, bude uvedený úsek úplne uzatvorený približne v čase od 09.00 hod do 11.00 hod,“ uviedlo operačné stredisko KR PZ Žilina krátko pred 08:30 hod.

Obchádzková trasa: nákladná doprava môže využiť horský prechod Makov - cesta I/10, osobná doprava bude môcť čiastočne a veľmi obmedzene prejsť cez Kysucké Nové Mesto, v úseku budú hliadky PZ.

Aktualizácia 10:25 hod.

Nehoda na ceste I/11 v katastri obce Radoľa okr. KNM - doplnenie: úsek je od 10:15 hod. prejazdný v 1 jazdnom pruhu pre osobnú aj kamiónovú dopravu, na mieste je hliadka PZ.


Aktualizácia 11:20 hod.

Nehoda na ceste I/11 v katastri obce Radoľa okr. KNM - doplnenie: cesta je plne prejazdná, treba však počítať s kolónou, ktorá sa vytvorila v oboch smeroch.

Aktualizácia o stanovisko Kr HaZZ v Žiline

Dnes ráno krátko po pol siedmej bola na Krajské operačné stredisko v Žiline ohlásená dopravná nehoda osobného motorového vozidla s kamiónom na štátnej ceste I/11 v Kysuckom Novom Meste. Na mieste udalosti momentálne zasahujú hasiči z Kysuckého Nového Mesta a Žiliny.

Pri nehode došlo k prevráteniu návesu kamióna a jedna osoba ostala zakliesnená v osobnom vozidle. Hasiči vyslobodili zakliesnenú osobu a pokračujú v prácach na sprejazdnenie vozovky.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu