Zamestnanci mestského úradu budú od 4. apríla doručovať rozhodnutia k dani za komunálny odpad


Foto: Zamestnanci mestského úradu budú od 4. apríla doručovať rozhodnutia k dani za komunálny odpad Foto: ilustračné

Mesto Žilina oznamuje, že v termíne od 4. apríla do 15. apríla 2018 budú zamestnanci Mestského úradu v Žiline doručovať do vlastných rúk rozhodnutia, ktorými mesto Žilina vyrubuje poplatok za komunálny odpad pre zdaňovacie obdobie 2018. V prípade, že si občan rozhodnutie nepreberie osobne od zamestnanca MsÚ v Žiline, úrad využije možnosť doručenia prostredníctvom Slovenskej pošty.

Poplatok za komunálny odpad musí zaplatiť každá fyzická osoba, ktorá má v Žiline trvalý alebo prechodný pobyt alebo užíva nehnuteľnosť na území mesta. Poplatok, podmienky a dôvody odpustenia, rovnako aj prípady, kedy bude poplatok vrátený, stanovuje Všeobecne záväzné nariadenie č. 21/2015 o poplatku, ktoré nájdete na oficiálnych stránkach mesta Žilina v sekcii - Občan/úradná tabuľa/VZN: http://www.zilina.sk/dokumenty/Nariadenia_20151216110615.pdf

O doručovaní rozhodnutí k dani z nehnuteľností, dani za psa, dani za predajné automaty a dani za nevýherné hracie prístroje bude mesto občanov včas informovať. Vedenie mesta zároveň žiada občanov o zhovievavosť a ústretovosť pri distribúcií rozhodnutí pracovníkmi MsÚ v Žiline, v snahe predísť prípadným nedorozumeniam.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu