Doprava pod Strečnom stojí, polícia upozorňuje na kolóny v súvislosti s presunom obyvateľstva


Foto: Doprava pod Strečnom stojí, polícia upozorňuje na kolóny v súvislosti s presunom obyvateľstva Foto: Waze

Operačné stredisko KR PZ Žilina upozornilo dnes 2. apríla 2018 o 11:00 hod., že vzhľadom na koniec sviatkov a presun vodičov z východu na západ Slovenska už zaznamenáva kolóny na viacerých úsekoch ciest.

Začiatok kolóny je na konci diaľnice D1 - Ivachnová smer Ružomberok. Zdržanie je zatiaľ viac ako 20 minút. Možnosť tvorby kolón alebo zhustenej premávky očakáva polícia na celom úseku a to od Ružomberka až po Žilinu. 

Vzhľadom na tento predpoklad je potrebné si cestu naplánovať skôr, prípadne využiť alternatívne trasy. Na kritických úsekoch budú hliadky polície usmerňovať, prípadne regulovať premávku.

Premávka bola zastavená už aj pod Strečnom. Vozidlá sa posúvajú priemernou rýchlosťou do 10 kilometrov za hodinu. Miestami sa doprava úplne zastaví, alebo naopak, pohne vyššou rýchlosťou.


Aktuálnu dopravnú situáciu môžete sledovať na týchto adresách:

Facebook: https://www.facebook.com/groups/dopravny.servis.zilina
Dopravný servis: https://www.zilinak.sk/dopravny-servis

Aktualizácia

Diaľnica D1 pred odpočívadlom Predmier okr. Bytča v smere na Trenčín sa stala DN. Úsek je prejazdný, vozidlá sú v odstavnom pruhu.

K nehode došlo aj na ceste II/537 - Pribylina smer Podbanské okres Liptovský Mikuláš a tiež na ceste II/519 - Ležiachov smer Moškovec, odbočka na Turčiansky Ďur, okres Martin.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR PZ Žilina