Pre zaparkovaný kamión na priechode pre chodcov na Veľkej okružnej došlo k nehode


Foto: Pre zaparkovaný kamión na priechode pre chodcov na Veľkej okružnej došlo k nehode
Galéria: 2 fotky

K nehode malo dôjsť na ulici Veľká okružná, pri obchodnej akadémii. Dievča údajne vychádzalo spoza kamiónu pričom malo dôjsť k jeho stretu s prichádzajúcim autom. Podľa slov svedkov sa našťastie nikomu nič vážne nestalo.

Ako vidieť z fotografie, kamión s návesom parkuje na priechode pre chodcov, čím núti chodcov prechádzať mimo vyznačené miesto. Miesto je neprehľadné, na ulici býva veľká premávka.

Nákladné vozidlo má poznávacie značky z Poľska.

Mestská polícia síce vozidlu založila papuču, čo však problém celkom nevyriešilo. Vodič síce bude potrestaný, no kým pokutu zaplatí, môže sa stať ďalšia nehoda. Navyše zo Žiliny už poznáme prípad, kedy poľské vozidlo parkovalo pri železničnej stanici s papučou rok takmer zadarmo.

Článok:
Poliak parkuje už pol roka takmer zadarmo

V skupine dopravného servisu na Facebooku sme zachytili nasledovný postreh:

Volala som za 2 minúty prišli s papučou, hovorím im že čo tá papuča porieši v rámci bezpečnosti, že stojí na prechode. A vraj či majú teraz volať do Bytče, aby ho odtiahli. Hovorím no a? Keby tam stojím ja tak aj z Bratislavy zoženú auto. A on že mám ísť na dopravný inšpektorát za šéfom a že on mi povie prečo ho odťahovať nebudú. Takže ako poznám poľských susedov, ten kamión tam s papučou bude ešte 3 roky. Deti chodiace na obchodnú musia mať radosť.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu