Aktuálne! Pri hypertescu horel fast food


Foto: Aktuálne! Pri hypertescu horel fast food
Galéria: 14 fotiek

Podľa prvých informácií išlo o výbuch plynovej bomby v prevádzke. Svedkovia hovorili o dvoch zranených. Bližšie informácie zisťujeme.

Aktualizácia 16:50

Pri výbuchu sa mal vážne zraniť jeden človek, ktorý má podľa zistených informácií popáleniny na viacerých častiach tela.

Aktualizácia 16:55

Miesto okolo stánku je stále uzatvorené policajnými páskami. Na miesto sa dostavil aj policajný vyšetrovateľ.

Aktualizácia 17:05

Jeden muž utrpel popáleniny na 40 percentách tela a 54-ročná žena pri výbuchu utrpela šok. Obaja boli pri vedomí prevezení do nemocnice v Žiline.

Aktualizácia 17:50

Muž, ktorý v prevádzke v čase výbuchu pracoval, utrpel veľmi vážne zranenia. Vážne zraneného muža bolo nutné previezť vrtuľníkom do Univerzitnej nemocnice v Bratislave.

Aktualizácia 17.10.2014 - 10:00

Muž má popálenú tvár, ruky a predkolenia. Je stabilizovaný, mimo ohrozenia svojho života. Leží na špecializovanej Klinike popálenín a rekonštrukčnej chirurgie v Nemocnici Ružinov.

Aktualizácia 17.10.2014 - 14:00

Polícia v Žiline vyšetruje príčiny výbuchu plynu unikajúceho z propán-butánovej fľaše v stánku s občerstvením pred budovou HM Tesco, ku ktorému došlo vo štvrtok 16.10.2014 v popoludňajších hodinách. Pri výbuchu a následnom požiari utrpel 54 ročný muž, pracujúci v stánku s občerstvením zranenia s dobou liečenia nad 42 dní. Ďalej pri výbuchu došlo k poškodeniu vonkajšieho opláštenia budovy HM Tesco a tam zaparkovaného vozidla BMW X3. Hmotná škoda na stánku s občerstvením je predbežne vyčíslená na 16.000,-€. Škody na budove HM Tesco a vozidle BMW X3 zatiaľ vyčíslené neboli. Poverený príslušník PZ začal trestné stíhanie vo veci prečinu všeobecného ohrozenia.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu