Sokolíci odohrajú domáci zápas o postup na ME 2019 proti Albánsku na štadióne v Žiline


Foto: Sokolíci odohrajú domáci zápas o postup na ME 2019 proti Albánsku na štadióne v Žiline Foto: ilustračné

Slovenskí sokolíci, ako znie prezývka Slovenskej futbalovej reprezentácie do 21 rokov, odohrá domáci kvalifikačný zápas proti Albánsku na pôde Štadiónu pod Dubňom. V rámci siemdeho zápasu kvalifikácie pôjde o postup na Majstrovstvá Európy 2019. Zverenci trénera Hapala sa predstavia 27. marca 2018 v Žiline o 17:20 hod.

Hráči reprezentačnej dvadsaťjednotky sa v kvalifikácii predstavili už v Senici a Poprade, tentokrát padľa voľba na domáci stánok MŠK Žilina. Dopomohla k tomu aj vysoká reprezentačná účasť hráčov MŠK, ktorý je známy kvalitnou prácou s mládežou a zapracovaním hráčov do kádra A-tímu.

„Tak ako sme avizovali pred štartom kvalifikácie, chceme ponúknuť zápasy slovenskej 21-ky celému Slovensku. V kádri figuruje dlhodobo niekoľko hráčov domáceho MŠK a vzhľadom k marcovému termínu a podmienkam sme nechceli nič podceniť. Aj preto padla voľba tentoraz na žilinský štadión. Žilina ponúka futbalové prostredie, štadión bol dlho domovským stánkom seniorskej reprezentácie a ich zápasy sledovala početná divácka kulisa. Verím, že si aj tentoraz si fanúšikovia nájdu cestu na štadión a podporia nás v dôležitom stretnutí proti Albánsku.“ uviedol pre web SFZ český lodivod.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu