Retardér za plavárňou je poškodený a môže spôsobiť defekt, mesto ho čo najskôr opraví


Foto: Retardér za plavárňou je poškodený a môže spôsobiť defekt, mesto ho čo najskôr opraví

Čitatelia nás upozornili na nebezpečný spomaľovací prah, ktorý sa nachádza na ulici Za plavárňou. Je značne poškodený a pri prejazde autom hrozí, že si môžete spôsobiť defekt. Navyše, niektoré jeho časti už úplne chýbajú. Odstránili ich pravdepodobne ľudia, ktorým prekáža prechádzanie cez túto prekážku na ceste. Podobne je tomu aj na ulici Alexandra Rudnaya.

Retardér za plavárňou má však nebezpečné časti, ktoré môžu nielen poškodiť pneumatiky, ale napríklad aj spôsobiť nehodu cyklistu. Tých jazdí počas zimných mesiacov veľké množstvo, keďže nie je sneh a cesty sú zjazdné. Mesto nemôže v čase, kedy sa vykonáva zimná údržba, osádzať nové spomaľovače, môže však opraviť poškodené časti, čo aj urobí.

„Ďakujeme za podnet, opravu spomaľovacieho prahu vykonáme v krátkom čase,“ informovala nás hovorkyňa mesta Barbora Zigová. Dokým sa nevykoná oprava, dávajte si pri prejazde pozor a upozornite aj svojich známych, ktorí po ulici jazdia. Veľa vodičov je totiž zvyknutých obchádzať kolóny na ulici Spanyolova a Vysokoškolákov práve prejazdom cez ulici Za plavárňou.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu