Na dnešný zápas Vlkov proti HC Košice platí akcia 1+1 lístok zadarmo!


Foto: Na dnešný zápas Vlkov proti HC Košice platí akcia 1+1 lístok zadarmo! Foto: MsHK Žilina

Na posledný domáci zápas v tomto roku pripravilo vedenie MsHK Žilina akciu pre fanúšikov, ktorí môžu získať vstupenky na dnešný duel proti HC Košice v špeciálnej akcii 1+1 zadarmo. Akcia platí pri kúpe lístkov, permanentkári dostávajú ďalší lístok grátis. Vlci naposledny prehrali po sľubne rozohranej prvej tretine v Trenčíne tesne 2:3, podpora sa im preto v poslednom domácom zápase rozhodne zíde!

„Zajtra čaká našich hokejistov posledný zápas v roku 2017. Na zápas proti HC Košice sme pre vás pripravili akciu 1 + 1 lístok zadarmo. Akcia platí aj pre držiteľov permanentiek, ktorí k nej môžu získať lístok zadarmo. Príďte všetci povzbudiť našich vlkov! Lístky si zakúpite v pokladni na zimnom štadióne zajtra od 15:00,“ uviedol športový riaditeľ MsHK Žilina Imre Valášek.

Pred zajtrajším duelom patrí hokejistom MsHK Žilina po 33 odohraných zápasoch siedma priečka, keďže v doterajšom priebehu sezóny získali 42 bodov. Hostia z východu sú na štvrtej priečke so ziskom 63 bodov, zápas začína o 17:00 hod. v Tipsport Aréne v Žiline.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: MsHK Žilina