DnB show III Trident crew v *enjoyclube vás prvý januárový víkend rozhodne nenechá umrznúť


Foto: DnB show III Trident crew v *enjoyclube vás prvý januárový víkend rozhodne nenechá umrznúť Foto: *enjoyclub

To, že značka III Trident je záruka kvality a nákladu toho najlepšieho zo sveta DnB, sme sa mohli presvedčiť už na niekoľkých parties v žilinskom *enjoyclub-e. Tento krát pozvanie prijalo jedno z najtalentovanejších neurofunkových projektov dnešného drum and bassu - GYDRA z ďalekého Ruska.

Trojica (Mizo, Menfort a Bes) udrela naozaj pekelným zvukom a z ich producentskej dielne chŕlia jednu pecku za druhou. Za ich krátke pôsobenie vydali už 6 EPčiek a niekoľko singlov, ktoré ani trochu nestrácajú na kvalite. V tomto roku vydali veľmi úspešné EPčka “Killparty” alebo čerstvé “Beatdown” EP, ktoré je len toho dôkazom.  Ich tracky môžete počuť v takmer každom neurofunkovom sete.



Ďalej sa predstaví aj skvelý slovenský producentský projekt THE PROPHECY, ktorý ťa prenesie do úplne inej dimenzie. Ich hutná basa a vychytený metalový sound si našlo miesto na takých labeloch ako RAM, Redlight, Serotone alebo Let It Roll. Za III Trident crew sa tradične predstaví otec drum and bassu na hornej Nitre, skvelý DJ a promotér, ktorý do našich končín doniesol už takmer všetky mená z drum and bassového sveta - DJ Kato. Ďalej vystúpi DJ PAPLON a Tripologic.

Druhý “Alternatíva stage” si opäť zobrala pod palec bandička z Toxicbass crew, kde vystúpia ich zástupcovia a hostia: Deepthonic, Nexususs, Arax, Mayor, Crack The Bassline, Backside b2b Rudlock a Cut-leek. Ako už je na “showke” zvykom, nebude chýbať ani stánok Drumandbass wear, kde si môžeš zadovážiť do šatníka vychytené  tričká, mikiny, snapbacky, okuliare a veľa ďalších vecičiek s drum and bassovým motívom. Stánok nájdeš v uličke vedľa Alternativa_FM Stage.

Na tejto párty, ktorá je zároveň aj oficiálnym warm-upom pre festival na horách - Let It Snow, sa bude konať predpredaj vstupeniek. Jednu dokonca môžeš aj vyhrať! Príď sa zabaviť spoločne s nami na kvalitné sety so skvelou atmosférou!

★Rezervácie stolov na emaile: enjoyrezervacie@gmail.com alebo na čísle: 0907 549 490
★Vstup od 18 rokov. Otvorené od 22:15 do 5:30
★enjoy club instagram https://www.instagram.com/enjoyclub_za
★Pridaj sa k facebook eventu a sleduj aktuálne info ku koncertu ► https://goo.gl/fMJnSg
Tešíme sa na Vás! :-)

Miesto: *enjoyclub Žilina
Dátum: 06.01.2018 - 20:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: *enjoyclub