Primátor Igor Choma pozýva na Primátorský punč, výťažok využije Nadácia mesta Žilina na pomoc ľuďom


Foto: Primátor Igor Choma pozýva na Primátorský punč, výťažok využije Nadácia mesta Žilina na pomoc ľuďom

Primátor Igor Choma pozýva všetkých Žilinčanov i návštevníkov Vianočných trhov 2017 na Primátorský punč. Cena punču je dobrovoľná. Výťažok z tejto akcie bude venovaný novo vzniknutej Nadácii mesta Žilina. Súčasťou Vianočných trhov je už neodmysliteľne

Primátorský punč, ktorý sa bude podávať od stredy 20. decembra do piatka 22. decembra vždy v čase od 16.00 hod. do 21.00 hod. Stánok nájdete na Mariánskom námestí na ľavej strane od hlavného vstupu do areálu Vianočných trhov (smerom od Radnice mesta Žilina).

Vianočný nápoj so špecifickou chuťou budú okrem primátora podávať aj predstavitelia Mestského úradu v Žiline

„Pozývam všetkých, ktorí budú mať cestu na Mariánske námestie, aby sa zastavili u mňa na Primátorskom punči. Stánok, v ktorom budem podávať tento typický vianočný nápoj, nájdete v ohradenom areáli vianočných trhov priamo v srdci nášho mesta. Poteším sa aj spoločnému rozhovoru. Výťažok z tejto akcie bude použitý v rámci Nadácie mesta Žilina pre tých, ktorí to budú potrebovať,“ pozýva Choma.


Žilinčania a návštevníci mesta môžu navštíviť Vianočné trhy na dvoch najväčších žilinských námestiach - na Mariánskom námestí a Námestí Andreja Hlinku. Predajcovia v stánkoch s občerstvením si môžu predaj predlžiť do utorka 2. januára 2018. Na Mariánskom námestí sa okrem Vianočných trhov nachádza aj umelé klzisko s najnovším typom umelej ľadovej plochy, na ktorom sa môžu do 2. januára 2018 bezplatne korčuľovať malí aj veľkí.

Novoročný ohňostroj bude v Žiline odpálený opäť na Nový rok. t.j. v pondelok 1. januára 2018 o 18.00 hod. zo strechy Mestského divadla, aby sa naň mohli prísť pozrieť aj malé deti či starší ľudia.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu