Obranné rady Vlkov vystužil skúsený 26-ročný hokejista a reprezentant Lukáš Kozák


Foto: Obranné rady Vlkov vystužil skúsený 26-ročný hokejista a reprezentant Lukáš Kozák Foto: Silvia Turcerová, MsHK Žilina

Odchovanec martinského hokeja podpísal v utorok 19. decembra zmluvu s MsHK Žilina do konca sezóny. Dvadsaťšesť ročný obranca, ktorý ma na konte 20 štartov za slovenský reprezentačný A-tím, má pomôcť Žiline k lepšiemu umiestneniu na konci sezóny. Do tréningového procesu Vlkov sa zapojil už od začiatku reprezentačnej prestávky.

„Som rád, že sme sa dohodli. Partia v kabíne je výborná a verím, že sa nám bude dariť. Začína druhá polovica základnej časti, mám pred sebou výzvu, aby sme vyhrávali a posúvali sa v tabuľke nahor,” uviedol pre klubový web niekdajší hráč tímov z KHL Slovana Bratislava či Medveščaku Záhreb.

Radosť zo získania novej posily netajil ani športový riaditeľ MsHK DOXXbet Žilina Imre Valášek: „Vyskytla sa táto možnosť, Kozák je známe hokejové meno zo Slovenska. Má skúsenosti aj s najlepšou ligou v Európe a verím, že pre náš tím bude posilou.“ Naposledy pôsobil Kozák v Dukle Trenčín.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu