Pred tunelom Horelica v Čadci došlo k vážnej nehode, cesta je uzavretá


Foto: Pred tunelom Horelica v Čadci došlo k vážnej nehode, cesta je uzavretá
Galéria: 8 fotiek

Dnes 14. decembra 2017 krátko pred ôsmou hodinou ráno bola ohlásená na Koordinačné stredisko integrovanej záchrannej služby v Žiline dopravná nehoda dvoch vozidiel na štátnej ceste I/11 pred tunelom Horelica v smere od Krásna nad Kysucou.

Na mieste zasahovali hasiči z hasičskej stanice v Čadci. Po príjazde bolo zistené, že došlo k zrážke dodávkového motorového vozidla s nákladným motorovým vozidlom - kamiónom, pričom  v dodávke sa nachádzala zakliesnená ťažko zranená osoba. Vodič kamióna bol bez zranení.

Hasiči vyslobodili zranenú osobu z vozidla a odovzdali záchrannej zdravotnej službe. Vozidlá zabezpečili proti vzniku požiaru, zachytili uniknuté prevádzkové kvapaliny a  asistovali odťahovej službe pri nakladaní dodávkového motorového vozidla. Na mieste sa nachádza Polícia,“ informoval mjr. Ing. Michal Kypus z Ministerstva vnútra.


Cesta je uzavretá v oboch smeroch a doprava presmerovaná.

Aktualizácia 15:30 hod.

Podľa predbežných informácií z miesta dopravnej nehody, mal 23-ročný vodič dodávky Iveco prejsť z doposiaľ nezistených príčin do protismeru a následne došlo k zrážke s oproti idúcim kamiónom. Pri dopravnej nehode utrpel vodič dodávky ťažké zranenia, s ktorým bol prevezený do nemocnice. 46-ročný vodič kamiónu vyviazol bez zranení. Dychová skúška u vodiča kamiónu bola negatívna, u vodiča dodávky bol nariadený odber krvi. Okolnosti dopravnej nehody šetrí polícia v Čadci.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu