V Čadci zhorelo v noci vozidlo značky Audi A6, vo vnútri sa nachádzala osoba neznámej totožnosti


Foto: V Čadci zhorelo v noci vozidlo značky Audi A6, vo vnútri sa nachádzala osoba neznámej totožnosti
Galéria: 3 fotky
Foto: KR PZ Žilina

V stredu 22. novembra došlo v nočných hodinách v obci Zákopčie (okres Čadca) z neznámych príčin k požiaru osobného motorového vozidla značky Audi A6. Vo vozidle bola nájdená, žiaľ, už mŕtva neznáma osoba.

„Za účelom zistenia presnej príčiny smrti osoby bude vykonaná pitva. Poškodením motorového vozidla vznikla predbežná škoda vo výške 26.600 €. Polícia na prípade intenzívne pracuje a vykonáva aj všetky potrebné úkony za účelom zistenia totožnosti mŕtvej osoby,“ uviedol žilinský krajský policajný hovorca Radko Moravčík.

V súvislosti s touto udalosťou vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Čadci začal trestné stíhanie vo veci zločinu poškodzovania cudzej veci a prečinu usmrtenia.


Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.

Krajské operačné stredisko HaZZ v Žiline prijalo hlásenie o požiari krátko po 22:30 hod. Na miesto boli vyslaní hasiči z hasičskej stanice v Čadci. Po príchode bolo zistené, že ide o požiar osobného vozidla v rozvinutej fáze horenia, ktorý sa snažila hasiť jedna osoba vedrom s vodou.

Do 10 minút od zahájenia zásahu bol požiar lokalizovaný, pričom bola vo vozidle nájdená osoba bez známok života. K udalosti bola privolaná Polícia a Záchranná zdravotná služba. Požiar bol o 23:00 hod. zlikvidovaný. Príčina vzniku je v štádiu vyšetrovania.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR PZ Žilina