AKTUÁLNE: Cesta na Terchovú je uzatvorená pre dopravnú nehodu v Gbeľanoch, ďalšia je v Krasňanoch


Foto: AKTUÁLNE: Cesta na Terchovú je uzatvorená pre dopravnú nehodu v Gbeľanoch, ďalšia je v Krasňanoch
Galéria: 2 fotky

Krajské operačné stredisko v Žiline aj viacerí čitatelia v našom dopravnom servise informovali o dopravnej nehode, ktorá sa stala v Gbeľanoch a pri ktorej sa malo zraziť viac osobných vozidiel. V dôsledku nehody je cesta uzatvorená, dopravu na mieste riadi a odkláňa polícia.

Pre obchádzku je možné využiť starú cestu cez Tepličku nad Váhom. „Žilina – cesta II/583A Žilina – Terchová je z dôvodu dopravnej nehody v Gbeľanoch pri Mobise uzatvorená, obchádzka po starej ceste II/583 cez Tepličku nad Váhom. Premávku riadi polícia,“ informovala polícia, ktorá zároveň žiada vodičov o rešpektovanie jej pokynov.

Ďalšia dopravná nehoda sa podľa informácií od čitateľa stala v Krasňanoch pri odbočke do obytného súboru Krasňany, na mieste malo dôjsť k zrážke dvoch vozidiel, príčinou bola lesná zver, ktorá prebehla jednému z vodičov cez cestu. Nehoda sa, našťastie, zaobišla bez vážnych zranení.

V dôsledku týchto dvoch nehôd sa dopravná situácia výrazne komplikuje a spomaľuje. Pre aktuálne dopravné informácie sledujte náš Dopravný servis Žilina




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu