FOTO: Most do mestskej časti Vranie znovu otvoria až 4. decembra 2017, práce meškajú


FOTO: Most do mestskej časti Vranie znovu otvoria až 4. decembra 2017, práce meškajú
Galéria: 3 fotky

Pred niekoľkými dňami sme vás informovali o tom, že dočasný most vo Vraní nie je stále sprístupnený, dôvodom mal byť podpis zmluvy medzi Národnou diaľničnou spoločnosťou a Žilinským samosprávnym krajom a mestom Žilina. Okrem tejto technickej záležitosti sa však na moste stále pracuje, pôvodný dátum 7. novembra sa nepodarilo stihnúť.

Okresný dopravný inšpektorát Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Žiline dnes informoval, že uzávierka mosta medzi mestskou časťou Vranie a cestou I. triedy I/11 ponad rieku Kysuca potrvá až do 4. decembra 2017. Zdržanie pri prácach vzniklo z dôvodu nepriaznivého počasia.

„Dovoľujeme si oznámiť, že uzavretie mosta medzi mestskou časťou Vranie a cestou I. triedy I/11 ponad rieku Kysuca potrvá až do 4.12.2017. Dôvodom je, že stavebné práce na mostnom objekte, ktoré vykonáva Národná diaľničná spoločnosť nebolo možné stihnúť zrealizovať v termíne do 7.11.2017 a to z dôvodu nepriaznivého počasia,“ uviedol Pavol Mihálek z Okresného dopravného inšpektorátu OR PZ v Žiline.

Mesto Žilina občanov o ich trpezlivosť.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu