Vlci štartujú sezónu už v piatok proti Popradu, kapitánom MsHK Žilina sa stal Rastislav Konečný


Foto: Vlci štartujú sezónu už v piatok proti Popradu, kapitánom MsHK Žilina sa stal Rastislav Konečný Foto: mshkzilina.sk

Hokejový klub MsHK Žilina odštartuje nadchádzajúcu extraligovú sezónu hokejovej Tipsport ligy 2017/2018 už v piatok 8. septembra domácim zápasom proti Popradu o 17:00 hod. Základná časť extraligy má 54 kôl a končí v marci, po nej bude nasledovať vyraďovacia fáza. Klub už avizoval mená kapitána a jeho dvoch asistentov.

Lídrom Vlkov pre nadchádzajúcu sezónu sa stal rodák z Považskej Bystrice Rastislav Konečný. Krídelník zaznamenal v minulej sezóne v 51 zápasoch 24 gólov a 17 asistencí, pôsobil v tretej útočnej formácii spolu s Marcelom Holovičom a Václavom Stupkom. Prvý menovaný taktiež predĺžil kontrakt na túto sezónu.

„Začiatok sezóny je predo dvermi a chalani sa už zodpovedne pripravujú na zápas 1. kola Tipsport ligy v piatok 8.9.2017 proti kamzíkom z Popradu. Kapitánom vlčej svorky bude pre túto sezónu Rasťo Konečný a asistentmi kapitána budú Tomáš Harant a Lukáš Handlovský. Držíme chalanom palce!“ spresnil klub na fanpage na Facebooku.

Útočník Lukáš Handlovský sa stal hráčom Žiliny počas sezóny 2015/2016, v tej uplynulej nastrieľal ako člen prvej formácie 20 gólov v 62 zápasoch, k čomu pridal aj 30 asistencií a dopomohol tak k vynikajúcemu umiestneniu MsHK Žilina v minulej sezóne.

Obranca Tomáš Harant je skúsený domáci odchovanec, ktorý strávil uplynulé 4 sezóny v českej extralige. Postupne vystriedal kluby v Českých Budějoviciach, Hradci Králové, Karlových Varoch či Chomutove. Na konte má aj reprezentačné štarty.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu