Hľadáte aktuálne ceny PHM v Žiline? U nás ich nájdete prehľadne v jednom zozname


Foto: Hľadáte aktuálne ceny PHM v Žiline? U nás ich nájdete prehľadne v jednom zozname

Vodiči a majitelia áut sa spravidla delia na tri skupiny. Prvá skupina chce mať prehľad o aktuálnych cenách pohonných hmôt vo svojom okolí, aby každé tankovanie bolo čo najlacnejšie. Tá druhá zasa preferuje len jednu značku čerpacích staníc a netankuje na staniciach iných značiek. Do tretej skupiny patria tí vodiči, ktorým je to úplne jedno a natankujú tam, kde to majú doslova poruke. 

Cena paliva môže byť ale zaujímavou informáciou pre prvé dve spomenuté skupiny. Pretože aj priaznivci jednej značky chcú mať prehľad o náraste a poklese cien, a taktiež, ceny na rovnakých čerpacích staniciach v rámci mesta bývajú niekedy rozdielne. Pre tých, čo sa zaujímajú o ceny PHM v Žiline, sme vytvorili jednoduchú a prehľadnú sekciu.

Formou tabuľky sú znázornené jednotlivé čerpacie stanice v Žiline a blízkom okolí, spolu s cenami benzínu a nafty. Pri každom zázname sa nachádza informácia o aktuálnosti údajov. Navyše, každý z návštevníkov tejto sekcie, má možnosť ceny aktualizovať, ak vie, že sa zmenili. Pomôže tak ďalším, ktorí sekciu sledujú.

Pre aktuálne ceny PHM Žilina preto navštívte stránku www.zilinak.sk/phm


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu