Pri obci Čičmany došlo v nedeľu k tragickej nehode, pri ktorej vyhasol život 65-ročnej ženy


Foto: Pri obci Čičmany došlo v nedeľu k tragickej nehode, pri ktorej vyhasol život 65-ročnej ženy
Galéria: 3 fotky

V nedeľu 23. júla 2017 došlo neďaleko obce Čičmany (okres Žilina), k vážnej dopravnej nehode, pri ktorej skončilo osobné auto prevrátené na streche. O udalosti informovalo ako prvé Operačné stredisko Hasičského a záchranného zboru v Žiline, ktoré zároveň na miesto vyslalo 2 vozidlá s celkom siedmimi hasičmi. K nehode vyrážali nielen hasiči z Rajca, ale aj zo Žiliny. Na pomoc boli privolaní aj leteckí záchranári zo Žiliny.

Záchranári po príchode zistili, že sa jedná o nehodu osobného auta, ktorého vodička zišla z cesty, prevrátila sa na strechu a dopadla do kopy dreva pri ceste. Z auta ju museli vystrihovať hasiči, pričom po vyslobodení sa zistilo, že jej zranenia boli natoľko vážne, že im, žiaľ, na mieste podľahla. 

„Privolaní hasiči museli 65-ročnú vodičku, ktorá bola v aute zakliesnená, vyslobodiť. Zranenia, ktoré utrpela boli tak rozsiahle, že aj napriek rýchlej snahe záchranárov jej už nedokázali pomôcť a lekár musel na mieste, žiaľ, skonštatovať úmrtie,“ informovali leteckí záchranári ATE.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu