V súvislosti s uzávierkou cesty pod Strečnom zaviedli ŽSR mimoriadne vlakové spojenia


Foto: V súvislosti s uzávierkou cesty pod Strečnom zaviedli ŽSR mimoriadne vlakové spojenia Foto: ilustračné / zelpage.cz

Mimoriadne vlaky kvôli uzatvorenej ceste popod Strečno.

Železnice Slovenskej republiky na základe žiadosti od osobného dopravcu - Železničnej spoločnosti Slovensko a.s. pridelili mimoriadne trasy pre 3 páry vlakov od 17.júla 2017.

Vlakové spoje nahrádzajú autobusové spojenia, ktoré sú určené výhradne pre zamestnancov automobilky KIA na dopravu z a do závodu. Predbežne sú uvedené posilové vlaky zavedené do konca mesiaca júl, závisí od toho, ako sa bude vyvíjať situácia so sanáciou brala v Strečne.


  • vlak Os  1.n.3404 úseku Vrútky- Varín, ŽST Vrútky odchod o. 05:15 h. Vlak nezastavuje na železničnej zastávke Nezbudská Lúčka- Strečno.
  • vlak Os  1.n.945 úseku Varín - Martin, ŽST Varín odchod o 06:40 h. Vlak zastavuje na železničnej zastávke Nezbudská Lúčka- Strečno.
  • vlak Os  1.n.3420 úseku Vrútky- Varín, ŽST Vrútky odchod o. 13:15 h. Vlak nezastavuje na železničnej zastávke Nezbudská Lúčka- Strečno.
  • vlak Os  1.n.345 úseku Varín - Martin, ŽST Varín odchod o 14:40 h. Vlak zastavuje na železničnej zastávke Nezbudská Lúčka- Strečno.
  • vlak Os  1.n.956 úseku Vrútky- Varín, ŽST Vrútky odchod o 21:17 h. Vlak nezastavuje na železničnej zastávke Nezbudská Lúčka- Strečno.
  • vlak Os  1.n.347 úseku Varín - Martin, ŽST Varín odchod o 22:40 h. Vlak zastavuje na železničnej zastávke Nezbudská Lúčka- Strečno

ŽSR si za uvedené posilové vlaky účtujú riadny poplatok za poskytnutie železničnej infraštruktúry.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu