Vysvedčenia boli rozdané, školský rok sa skončil a začínajú letné prázdniny


Foto: Vysvedčenia boli rozdané, školský rok sa skončil a začínajú letné prázdniny

Pre žiakov základných a stredných škôl sa dnešným dňom končí školský rok 2016/2017 a štartujú dlho očakávané letné prázdniny. Dva mesiace voľna prinesú množstvo zážitkov, dobrodružstiev, radosti, nových priateľstiev a zaslúžený oddych.

Na všetkých základných školách, ktoré sú v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta Žilina a stredných školách, ktoré spravuje Žilinský samosprávny kraj, dnes pedagógovia odovzdajú vysvedčenia a zhodnotia celoročné úsilie žiakov, ktorí počas školského roka zbierali nové vedomosti a snažili sa dosahovať čo najlepšie výsledky.


Primátor mesta poďakoval všetkým pedagógom

„Vysvedčenie je vizitka každého žiaka, podľa ktorého môžeme vidieť ako pracoval na sebe počas celého roka. Veľké ďakujem patrí všetkým pedagógom a zamestnancom škôl a školských zariadení za ich náročnú prácu, pretože práve oni pripravujú našich mladých Žilinčanov do života. Prajem všetkým žiakom, pedagógom a pracovníkom škôl a školských zaradení príjemné prežitie letných prázdnin a úspešný návrat do školy v novom školskom roku 2017/2018,“ uviedol žilinský primátor Igor Choma.


Poďakovanie vyslovili aj mestskí poslanci Anton Trnovec a Jozef Juriš

Dámy a páni,
blížia sa letné prázdniny, čas dovoleniek, zaslúženého oddychu a pre deti čas prázdnin. Preto by sme chceli poďakovať za celoročnú prácu všetkým pedagogickým a nepedagogickým zamestnancom škôl a školských zariadení.Počas tohto školského roka zaznamenali pedagógovia viaceré významné ocenenia, čím zviditeľnili mesto Žilina v dobrom svetle. Za volebný obvod č. 6 by sme touto cestou chceli poďakovať vedeniu ZŠ a MŠ Trnové a obzvlášť Mgr. Michaele Kantorovej za jej úspešné účinkovanie v súťaži Zlatý Amos. Všetkým učiteľom, ale i deťom, prajeme pekné prežitie letných dní, plných slnka a pohody, aby toto obdobie bolo pre každého z nás obdobím oddychu, načerpania síl a novej energie.


A ešte raz ďakujeme za Vašu prácu, za úctu a lásku k svojmu povolaniu.


S úctou
Anton Trnovec a Jozef Juriš
poslanci mestského zastupiteľstva v Žiline


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: TS Mesto Žilina