Policajti hľadali zlodeja bicykla, u 26-ročnej ženy našli biely prášok


Foto: Policajti hľadali zlodeja bicykla, u 26-ročnej ženy našli biely prášok Foto: Jana Poliaková

V piatok 19. mája sme informovali o policajnom zásahu, ktorý prebiehal v mestskej časti Žilina - Bytčica. Podľa získaných informácií súvisel s krádežou bicykla.

Dvaja mladíci, Dominik a Matúš robili v obchode nákup, pričom Dominik si nechal svoj bicykel odložený vonku. Na autobusovej zastávke sa práve vtedy zdržiavala pofidérna dvojica muža so ženou. Tí následne vošli do obchodu a hneď aj odišli, bez toho aby si niečo kúpili. Keď majiteľ bicykla vyšiel von, už ho tam nenašiel.

Okamžite preto bežal so svojim kamarátom Matúšom po auto a začali pátrať po podozrivej dvojici. Ženu našli, no muž, ktorý bol s ňou, ušiel. K prípadu privolali štátnu políciu, ktorá si od mladej ženy vypýtala doklady.


Počas toho, ako vyberala občiansky preukaz, jej však vypadla na zem injekčná striekačka, v ktorej sa nachádzala neznáma kryštalická látka. Tú policajti zaistili a odoslali na ďalšie skúmanie. Žena sa tak pravdepodobne nevyhne problémom.

Muža sa nájsť nepodarilo, no existuje podozrenie, že ušiel práve na ukradnutom bicykli.

Polícia prípad vyšetruje a pátra po totožnosti muža, ktorý ženu sprevádzal a z miesta ušiel,“ uviedol policajný hovorca Radko Moravčík.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu