Na železničnej trati Žilina - Čadca budú vymieňať podvaly, cestujúci sa musia pripraviť na výluky


Foto: Na železničnej trati Žilina - Čadca budú vymieňať podvaly, cestujúci sa musia pripraviť na výluky Foto: ilustračné

Železnice Slovenskej republiky budú od 23. mája vykonávať v prvej traťovej koľaji medzi železničnými stanicami Čadca a Krásno nad Kysucou výmenu podvalov. Práce potrvajú nepretržite až do 8. júna. V železničnej doprave preto dôjde k obmedzeniam a výlukám.

Doprava však bude zabezpečovaná po druhej koľaji. No pre toto obmedzenie môžu vzniknúť meškania vlakov. ŽSR prosia cestujúcich o trpezlivosť a pochopenie. 

ŽSR počas výluk vymenia 1570 kusov betónových podvalov v 940-metrovom úseku 1. traťovej koľaje medzi železničnými stanicami Čadca a Krásno nad Kysucou. Zároveň sa vykoná čistenie a úprava štrkového lôžka, dôjde aj k smerovej a výškovej úprave geometrickej polohy koľají a úprave štrkového lôžka.

Podrobnejšie informácie o opatreniach v osobnej doprave sa cestujúci dozvedia z vývesiek a hlásení staničných rozhlasov v železničných staniciach, alebo ich poskytne dopravca - Železničná spoločnosť Slovensko na telefónnom čísle kontaktného centra - 18 188, prípadne na internetovej stránke www.slovakrail.sk

ŽSR apelujú na zvýšenú pozornosť pri sledovaní vývesiek a hlásení staničného rozhlasu v železničných staniciach.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu