Jedinečný handmade trh SAShE už v nedeľu 14. mája 2017


Foto: Jedinečný handmade trh SAShE už v nedeľu 14. mája 2017

SAShE v Žiline je podujatím, na ktorom máte možnosť spoznať ručne vyrábané produkty slovenských predajcov, potešiť seba alebo svojich blízkych krásnymi vecičkami a dozvedieť sa niečo nové na diskusiách a workshopoch. Vo vyše päťdesiatich stánkoch nájdete predajcov oblečenia, kozmetiky, doplnkov a dekorácií do domácnosti, hračiek pre deti a mnoho ďalšieho.

„Naším zámerom bolo spojiť dizajnové handmade veci s ľuďmi, ktorí ich milujú, v priestore, ktorý ponúkne niečo viac. Sme nadšení, že sa prihlásilo množstvo predajcov a veríme, že si na ňom každý návštevník nájde niečo, čo ho poteší. Srdečne všetkých pozývame podujatie,” uviedla Zuzana Danechová z Event House Žilina.



Podujatie sa koná na Deň matiek a pre deti sú pripravené milé a kreatívne workshopy, na ktorých môžu vytvoriť darček pre svoju maminu alebo pre seba. Na pódiu bude prebiehať diskusia o tom, ako rozbehnúť podnikanie s handmade výrobkami a ako sa to podarilo úspešným Žilinčanom z PURE JUNK.

„Tešíme sa, že aj Žilina začína ožívať handmade kultúrou a môžeme sa tešiť na tento event. Vďaka portálu SAShE.sk ľudia začali prezentovať, čo dokážu a hodnota našej ručnej práce sa tak dostala do povedomia,“ spresnila za PURE JUNK Maja Demjanovičová.

Z podujatia si môžete odniesť vlastnoručne vyrobené kvetované čelenky a doplnky z workshopu so značkou Drôtiková, krásne drevené magnetky z workshopu s Ľubou zo značky Ovka.sk. Okrem toho celý deň súťažime  v tombole o krásne handmade vecičky.  

Program

11.00 Otvorenie podujatia
11.10 Workshop Darček pre mamičku - korálkové náramky (pre deti)
13.00 Workshop Pokresli si drevenú magnetku (pre deti)
14.00  Diskusia na pódiu: Ako premeniť záľubu na podnikanie?
            Broňa Molnárová - SAShE.sk
            Maja Demjanovičová – PURE JUNK
            Michaela Slaninková- Mikayla
14.00 Workshop Výroba kvetinových čeleniek (pre väčšie deti a dospelých)
17.30  Tombola

Podujatie je otvorené od 10.00-19.00. Vstupenky je možné zakúpiť si na mieste alebo vopred cez ticketportal.sk. Vstupné je 3€, deti do  12 rokov majú vstup zdarma. Srdečne pozývame!

 

Miesto: Event House, Žilina
Dátum: 14.05.2017 - 11:00    17:30



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu