Letisko Žilina zisťuje dotazníkom, ktoré destinácie by cestujúci uvítali


Foto: Letisko Žilina zisťuje dotazníkom, ktoré destinácie by cestujúci uvítali Foto: Letisko Žilina - Facebook

Letisko Žilina dnes zverejnilo dotazník, pomocou ktorého sa snaží zistiť, ktoré destinácie by cestujúci uvítali v ponuke letov zo Žiliny. Letisko v obci Dolný Hričov využíva pre svoje potreby aj Žilinská univerzita v Žiline, okrem toho je prispôdobené pre vnútroštátne a medzinárodné lety.

Pravidelnú linku zo Žiliny do Prahy a opačne prestal český dopravca České aerolínie (ČSA) prevádzkovať v júni 2012, neskôr sa objavili špekulácie, že by ČSA mohli spojenie s českým hlavným mestom obnoviť. Zverejnené špekulácie hovorili o letovej intenzite 4x za týždeň.

„Milí priatelia, aj vy dnes môžete pomôcť zabezpečiť budúcnosť letiska Žilina, pričom stačí len vyplniť jednoduchý dotazník,“ uvádza Letisko Žilina. Medzi potenciálne ponúkané letecké spojenia so Žilinou uviedlo Letisko Žilina v dotazníku spojenia s Prahou, Viedňou, Budapešťom, Bratislavou, Varšavou či Krakovom.



Letisko Žilina v Dolnom Hričove slúži pre potreby regiónu severozápadného Slovenska s viac ako 1 mil. obyvateľov a je súčasťou Euroregiónu Beskydy.

Odkaz na dotazník: https://www.survio.com/survey/d/T4Y8O5N3B9J4Y8M1I



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu