Reťazovú nehodu kamiónu pri obci Ležiachov vyšetruje polícia, zrazilo sa 6 vozidiel


Foto: Reťazovú nehodu kamiónu pri obci Ležiachov vyšetruje polícia, zrazilo sa 6 vozidiel
Galéria: 6 fotiek
Foto: KR PZ

V prípade dopravnej nehody, ku ktorej došlo v utorok 2. mája popoludní na ceste II/519 v smere od Martina na Turčianske Teplice začal vyšetrovateľ OR PZ v Martine trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví. Podľa zistených infrmácií 51 ročný vodič viedol kamión DAF s trenčianskym evidenčným číslom v smere od Martina na Turčianske Teplice.

Z nezistených príčin vodič kamiónu najskôr prednou časťou narazil do zadnej časti pred ním jazdiaceho vozidla Škoda Octavia. Následne došlo k nárazu do troch ďalších vozidiel jazdiacich pred Škodou Octavia a to konkrétne Škody Fabia, Audi A4 a Fiat Scudo. Vzápätí vodič kamiónu prešiel do protismeru, kde došlo k čelnej zrážke s oproti idúcou nákladnou súpravou, ktorú viedol poľský vodič.

Pri dopravnej nehode utrpel ťažké zranenia vodič kamiónu DAF a 40 ročný vodič Škody Octavia. Predbežne tri osoby utrpeli ľahké zranenia. Požitie alkoholických nápojov  ani u jedného z vodičov polícia nezistila. Hmotná škoda je odhadnutá na cca 20.000,-€. Okolnosti dopravnej nehody vyšetruje polícia v Martine.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR PZ